CMS Made Simple™ in België en Nederland

CMS Made Simple™ in België en Nederland

CMS Made Simple™ core

CMS Made Simple™ installeren kan eenvoudig met de Installatie Assistent, één bestand die alles voor je op de webserver installeert. Tijdens de installatie kun je óók Nederlandstalige tekstbestanden installeren. Vergeet niet voor aanvang de systeemvereisten te controleren.

De meest actuele CMSMS versie is 2.2.15.

Download CMS Made Simple »

Themes

CMS Made Simple™ kan worden voorzien van kant-en-klare themes. Dit zijn complete website ontwerpen of basis bouwstenen die gebruikt kunnen worden om je eigen ontwerp op te bouwen. Maar je kunt er ook een eigen design delen met anderen! Alle beschikbare templates zijn door andere CMSMS gebruikers gemaakt.

Download Themes »

Modules

Modules, gemaakt door andere ontwikkelaars, breiden CMS Made Simple™ uit met allerlei andere functionaliteiten. Modules kunnen het eenvoudigst worden geïnstalleerd via de Module Manager in het beheerpaneel. In de CMSMS Forge kun je alle beschikbare modules bekijken.

Download Modules »

Plugin tags

Plugin tags bieden extra functionaliteiten die toegevoegd kunnen worden aan pagina's of sjablonen en bestaan slechts uit één bestand. De tags bieden allerlei handige functies zoals voor SEO doeleinden, eenvoudige contactformulieren, enz. Het plugin bestand downloaden en verplaatsen naar de /plugin directory van uw CMSMS website om het te gebruiken. Open in het beheerpaneel de pagina Uitbreidingen >> Tags om de hulptekst te lezen.

Download Plugins »